Servicii furnizate - Mastervolt

MasterVolt
Du-te la conținut
SERVICII
O echipa dedicata de specialisti este aici ca sa va ajute cu proiectul Dvs. solar.
SERVICIILE NOASTRE
Fie ca este vorba de un sistem solar off-grid, izolat de reteaua electrica, fie ca este vorba de un sistem conectat la retea, sau poate doar o inchiriere temporara a unui sistem solar, echipa noastra este aici ca sa va consilieze si sa va ajute sa luati cele mai bune si rentabile decizii.
Proiectare sisteme solare
PROIECTARE
Un prim pas este proiectarea sistemul conform cerintelor clientului. Proiectarea include atat partea de sistem solar cat si structura de ancorare/fixare a acestuia.

Servicii instalare
MONTAJ
Indiferent de tipul de sistem solar, panourile trebuiesc montate pe o structura corespunzatore, cu o orientare optima si nu in ultimul rand care sa permita accesul facil la panouri ulterior instalarii.
panouri solare, invertoare, structura si suporti, accesorii.
ECHIPAMENTE
Panourile solare fotovoltaice, invertoarele si accesoriile folosite sunt de cea mai buna calitatea. Aceasta se va regasi in performantele si randamentul intregului sistem solar.

Intocmire si sustinere dosar prosumator.
DOSAR PROSUMATOR
Intocmire dosar prosumator.

Servicii de project management si coordonare pentru proiectele clientilor nostri.
PROJECT MANAGEMENT
Suport si coordonare pentru proiectele clientilor, indiferent de unde au componentele.

Servicii de intretinere si monitorizare sisteme.
INTRETINERE
Un proiect implementat inseamna un succes insa sistemul trebuie periodic verificat, monitorizat, intretinut, curatat tocmai pentru ca randamentul sistemului sa fie unul ridicat.

SERVICIILE NOASTRE
Proiectare, furnizare echipamente (panouri solare, invertoare, structura montaj, accesorii, cabluri), instalare si intocmire dosar prosumator - toate intr-un singur loc. Fiecare pas poate fi separat de cel ulterior astfel incat incepem cu proiectarea si intocmirea deviziului de materiale, apoi va facem o oferta completa de echipamente si manopera iar ulterior punerii in functiune puteti alege sa faceti cu noi dosarul de prosumator.
In cazul in care aveti anumiti furnizori agreati si doriti sa faceti Dvs. direct achizitiile, va putem asigura parte a de Project Management ca si o taxa de consultanta.
CONTACT
Str. Macedonski Alexandru, 11
300215 Timisoara (Timis)

+40 256 218 385
+40 745 771 897 (mobil)

contact[at]mastervolt[punct]ro
CONTACT RAPID
DOLOR SIT AMIET ADSPICITUR. RECHIAMO PRESTUM POSSIBILITATAE
Înapoi la cuprins